Forlat virkeligheten - verden er en Reddymade

Bak det blendende lyset fra den altoppslukende skjermen, finnes det en verden uavhengig av hverdagens digitale apati. Motivene likner kanskje ikke noe du har sett tidligere, men de er virkeliggjort av Chris Reddy - fysiske manifestasjoner av bildene han selv ser når han lukker øynene. Om du løfter blikket neste gang du spaserer opp Thereses gate på Bislett i Oslo ser du han kanskje, omgitt av sitt tankegods i Reddymade Art Shop. Dette er Chris Reddy sin virkelighet, og i den finnes verken masseproduksjon eller Black Friday.
I tiårsalderen hadde jeg noen år med intense migrener. Når disse anfallene kom måtte jeg være i stillhet og mørke. Med lukkede øyne så jeg utrolige mønstre og former. Sorte og hvite. Elektriske former som smeltet inn i hverandre og ble myke eller veldig harde. Hardere kontraster enn man kan forestille seg.
Det handler ikke om å skape en atmosfære eller ambiens, men om å formidle energi. Det jeg tegner er ikke ting jeg har sett i virkeligheten
 

Reddymade Art Shop: Galleri på Bislett i Oslo. 

Theresgate 46 - Chris@reddymade.no - 992 25 589

11048282_972446582786081_6126922949020108364_n (1).jpg