Stå opp mot kjipe vegger!

Der Oslo byr på vakre bygårder fulle av stilsikre leiligheter med særpreg og sjarm, er veggens funksjon kun å kaste glans over interiøret med sin anonymitet. Reddymade Art Shop slår et slag for veggene; gi dem hovedrollen, la dem representere leken, energien og originaliteten!

Denne klassisk bygårdsleiligheten i Oslo har tatt et standpunkt mot kjipe vegger

Denne klassisk bygårdsleiligheten i Oslo har tatt et standpunkt mot kjipe vegger

Hvor mange nyanser av grått er det på Jotuns interiørfargekart?


Reddy lekte med farger og figurer gjennom hele barndommen og med grafitti  i Tromsøs gater i ungdomstida. På 90-tallet utdannet han seg ved Kunstkolen i Kabelvåg, Statens Kunstakademi i Oslo og tok kunsthistorie ved Universitetet i Tromsø. Siden da har hans hyperaktive kreativititet blant annet satt sitt preg på en rekke bygninger rundt om i landet, resultert i flere separatutsillinger, og i 2014 var han offisiell kunstner for Sjakk-OL i Tromsø. I år åpnet han sitt eget galleri på Bislett i Oslo, Reddymade Art Shop. Han dekorerer ennå bygg og byers utside, men gjennom sine malerier og tegninger skaper Reddy også liv bak fasadene.

Er du klar for å ta et standpunkt mot kjipe vegger, kan du se nærmere på en Chris Reddy-original til leiligheten din i Reddymade Artshop.  Galleriet ligger i Theresgate 46, like ovenfor rundkjøringen v/ Bislett Stadion.


New York-plakaten er kul den, men man kan også henge andre ting på veggen
Kan Ikea-kunst sammenliknes med norsk fjernsynsdrama fra 70-tallet?

Reddymade Art Shop: Galleri på Bislett i Oslo. 

Theresgate 46 - Chris@reddymade.no - 992 25 589

Galleri kunst Bislett Oslo

Reddymade Art Shop har ingen kjipe vegger. Velkommen innom.