Betingelser & Vilkår

Du må være fylt 18 år, eventuelt ha dine foreldres samtykke, for å handle av Reddymade. Ved bestilling av varer i denne nettbutikken aksepterer du vilkårene beskrevet under. Alle opplysninger du må oppgi for å gjennomføre et kjøp behandles fortrolig og vi deler ingen informasjon med tredjeparter. 

Angrerett

Du har 14 dagers angrerett på ditt kjøp. Angreretten gjelder fra du mottar det du har bestilt. Ved en eventuell retur må du selv betale forsendelsen og det skal leveres i samme stand som du mottok det.

Retur sendes til: 

------

Priser og frakt

Det tilkommer fraktkostnader på kroner 100 per motiv.. Gjeldende pris for alle produkter bestemmes av prisen ved bestilling. Det tas forbehold om korrekturfeil og tekniske feil, samt hendelser utenfor Reddymades' kontroll. Produkter sendes med Posten, med en leveringstid rundt fem dager. Alle trykk blir pakket i beskyttende silkepapir og rullet sammen for frakt i solide papprør. Uavhentede pakker sendes i retur fra Posten til oss etter omtrent 14 dager.

Betaling og kvittering

Vi aksepterer kortbetaling med Visa og Mastercard. Vår betalingspartner Stripe sørger for sikker, rask og kryptert betaling der Reddymade aldri mottar dine kortdetaljer. Etter gjennomført kjøp mottar du en kvittering på epost-adressen du registrerte ved betaling.

Reklamasjon og garanti

Om du skulle oppdage en feil må du innen rimelig tid informere oss om feilen. Den må foreligge når du mottar produktet og må dokumenteres samtidig, for eksempel med et foto. Dersom produktet har feil eller mangler kan du kreve retting, få et nytt tilsvarende produkt eller heve kjøpet.

Personvern

Reddymade er ansvarlig for all personlig informasjon som deles med oss i forbindelse med kjøp. Informasjonen er nødvendig for at vi skal kunne sende produkter til rett person og adresse, samt ta kontakt dersom det er nødvendig i forbindelse med levering. Informasjonen deles ikke under med tredjeparter og du har rett til å få innsyn i hvilken informasjon som lagres om deg. Du kan til enhver tid be Reddymade slette eller korrigere denne informasjonen. Ved kjøp aksepterer du vilkårene beskrevet over.